میراث جرون
امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ساعت : ۱۳:۳۸
یادداشت

توسعه اقتصاد دریامحور و شعار سال اولویت هرمزگان

فروغ مسلم زاده // اقتصاد دریا محور در بخش‌های مختلف دولت می‌تواند به مردم ...

توسعه و شکوفایی اقتصادی با مشارکت مردم

فروغ مسلم زاده// برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم، اقتصاد کشور نیاز ...

جهش تولید با مشارکت مردمی استراتژی مهم توسعه اقتصادی است

فروغ مسلم زاده // جهش تولید با مشارکت مردمی در راستای تحقق شعار سال ...

حادثه برخورد و واژگونی موتور سوار نوجوانان وجوانان درسطح استان

عبدالحسین اسدپور// این روزها وشب هاراکب نوجوان وجوانان موتورسیکلت در کل استان‌ در خیابانهای ...

تاثیرات آموزش بر اقتصاد

وحید حاج سعیدی// امروزه در دنیا تاثیر آموزش بر اقتصاد به یک اصل قابل ...

ضرورت ذخیره سازی باران در سدها

فروغ مسلم زاده // فعالیت مناسب سامانه بارشی در هفته جاری و برنامه‌ریزی‌های انجام ...

سیلی جوانمردی بر گونه نامردان

فروغ مسلم زاده // میراث جرون حمله دو شب پیش ایران این پیام را ...

چه زمانی شبکه های اجتماعی رفع فیلتر می شوند!؟

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس درباره زمان رفع فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی، بیان می‌کند ...

زیرساختهای گردشگری در هرمزگان نیازمتد توجه

مریم آقاجانی // توسعه زیرساخت‌های گردشگری جزایر هرمزگان به‌ویژه در بخش آب و برق ...

سواد رسانه‌ای چگونه می‌تواند در مواقع بحران به داد جامعه برسد

فروغ مسلم زاده // مردم در فضای مجازی رفتارهای هیجان‌آمیزی از خود بروز می‌دهند ...

  • کد مطلب : 14441
  • تعداد نظرات : 0 نظر
  • تاریخ انتشار خبر : 28 مارس, 2017 - 09:40
  • شما اینجا هستید :اخبار مشروح
  •   

    دبیر اجرایی خانه کشاورز استان:کام کشاورزان هرمزگان تلخ شده است

    دبیر اجرایی خانه کشاورز استان هرمزگان، ناخن خشکی بانک‌ها و کسادی بازار در کنار افزایش نهادهای کشاورزی را عامل تلخ کامی این بخش مهم از جامعه در سال گذشته اعلام کرد.

    دبیر اجرایی خانه کشاورز استان هرمزگان، ناخن خشکی بانک‌ها و کسادی بازار در کنار افزایش نهادهای کشاورزی را عامل تلخ کامی این بخش مهم از جامعه در سال گذشته اعلام کرد.

    کشاورزی

    ابوطالب جوادی در گفت و گو با ایسنا افزود: کشاورزان عزیز و جامعه روستایی به دلیل تقارن نوروز با تجدید حیات زمین و نباتات، سهم بیشتری از مواهب طبیعی و نعمت های خداوندی دارند و این ایام برای آنان روشن تر و گواراتر از سایر جوامع خواهد بود.

    وی با بیان اینکه خشکسالی های ۲۰سال گذشته از یک سو و کسادی بازار فروش محصولات از سوی دیگر و بی مهری و کم توجهی مدیران دولتی به کشاورزان، عملکرد آنان را با آزردگی و تشویش خاطر توأم کرده است.

    دبیر اجرایی خانه کشاورز هرمزگان یادآور شد: بدهکاری های ۲۰سال گذشته و تراکم آن در این مدت و ناتوانی در جابجایی و پرداخت دیون معوقه ادامه کار را برای کشاورزان و ادامه حیات سخت و سخت تر می کند.

    جوادی اظهار کرد: دولت های گذشته تاکنون در این باره آگاهی ها و  اطلاعات کافی داشته و دارند و بارها و به طور مرتب این مشکلات در نشست های مختلف میان دستگاهها، تشکل ها و مدیران مربوط کشاورزی مطرح و به بحث و گفتگو گذاشته شده است اما اقدام موثر عملی در خصوص رفع آن تاکنون شاهد نبوده ایم.

    وی به مصوبه اخیر مجلس که در اواخر سال ۹۵ به دولت ابلاغ شد پرداخت و گفت: فاصله تصویب تا اجرایی شدن این مصوبه بیش از دوماه به طول انجامید که نه تنها مصادف با پایان سال ۹۵ و کسادی بازار فروش محصولات کشاورزی بود بلکه بانک ها و کشاورزان فقط ۱۲روز برای تعیین و تکلیف و جابجایی دیون و بدهی خود مهلت داشتند.

    این فعال بخش کشاورزی ادامه داد:  با همه تلاش هایی که از سوی تشکل های کشاورزی در این زمینه صورت گرفت و به اطلاع مقامات مربوطه در دولت و بانکها رسید با این حال ناخن خشکی های بانک ها توفیق رسیدگی به پرونده ها و جابجایی دیون را از کشاورزان گرفت و تلاش های دولت و مجلس به نوعی به هدر رفت.

    جوادی تصریح کرد: با اینکه تولید محصول و ادامه کار کشاورزی، ایجاد مزارع سبز و بهره برداری از آب و زمین به نحو احسن شیرینی کار کشاورزان به شمار می رود با این حال کسادی بازار، تعیین تکلیف نشدن دیون و افزایش سرسامآور نهاده های کشاورزی کام کشاورزان را در مقابل شیرینی تولید تلخ و تلخ تر می کند.

    دبیر اجرایی خانه کشاورز استان اضافه کرد: براساس مطالعات و آمار منتشر شده از منابع رسمی کشور، سهم کارآفرینی بخش کشاورزی خیلی بیشتر از صنعت و معدن است  که این امر نشان می دهد لطمه وارد شدن به بخش کشاورزی یعنی کاهش اشتغال و افزایش ناهنجاریهای اجتماعی در جامعه.

    وی خاطرنشان کرد: در هر روستایی که تولید محصول و اشتغال مردم در کشاورزی رونق داشته باشد آن روستا از مهاجرت کمتری به سوی شهر برخوردار است و حاشیه نشینی در اطراف شهر قطعا کاهش خواهد یافت.

    جوادی با یادآوری انتخابات پیش رو در اردیبهشت ۹۶ خواستار توجه ویژه به جامعه روستایی و کشاورزان آن شد و افزود: کشاورزان و جامعه روستایی ار ابتدای انقلاب تاکنون در همه انتخابات شرکت کرده اند و شهدای زیادی در جنگ تحمیلی دادهاند و پشتوانه عظیم انقلاب اسلامی هستند که باید با خدمت و رسیدگی به مشکلات آنان این پشنوانه را حفظ کرد و از آن بهره برد.

    دبیر اجرایی خانه کشاورز هرمزگان، میزان مشارکت جامعه روستایی و کشاورزی در انتخابات خرداد ۹۲ را ۱۰۰درصد اعلام کرد و گفت: یک روستایی و کشاورز ایرانی همیشه در پای صندوق رای حاضر بوده است و حتی کسانی که توانایی آمدن با پا برای رای انداختن در صندوق را نداشته اند با ویلچر و یا گاری دستی خود را به پای صندوق رای و مشارکت در انتخابات رسانده اند.

    وی خاطرنشان کرد: جماعتی که همیشه از آنان به عنوان پشتوانه نظام و انقلاب نام برده می شود و البته خاطرخواه مملکت و انقلاب خود هستند، نیاز و توقع به مساعدت و توجه ویژه از سوی همه مسئولان نظام در همه رده ها دارند.

    به گفته جوادی، عمران روستایی، کمک به اقتصاد و بازار تولید و در اختیار گذاشتن نهاده های کشاورزری از جمله بذر، سم و نهال و آموزش و تامین فضاهای آموزشی و بهداشتی بخشی از خواسته های به حق جامعه روستایی و کشاورزی به شمار می رود.

    دبیر اجرایی خانه کشاورز هرمزگان ابراز امیدواری کرد که کشاوررزان و دست اندرکاران این بخش در سال جدید هم در زمینه کار و تولید فراوده های غذایی و هم در زمینه مشاکت در امور عمومی از جمله انتخابات مانند گذشته حضوری فعال داشته باشند.

    برچسب ها :

    تبلیغ
    آیین بانک قرض الحسنه مهر ایران هیات گلف استان هرمزگان احمدمرادی oخبرگزاری علم و فناوری آفتاب جنوب