معاون فرهنگی وهنری ارشاد اسلامی هرمزگان تاكيد كرد:شروه‌خوانی شعر سنتی و بومی مردم جنوب/ مشارکت مردم رونق بخش فرهنگ و هنراست

چاپ

معاون فرهنگی وهنری اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: ايجاد موسسات با مشاركت بخش خصوصی در رونق فعاليت‌های فرهنگی و هنری تاثيرگذار است.

سعید موحدی در حاشیه برگزاری جشنواره شعر شروه‌خوانی و نی‌کردی که با حضور هنرمندان، شاعران و پیشکسوتان عرصه‌ی فرهنگ و هنر استان و شهرستان برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در حاجی‌آباد، اظهار داشت: عرصه فرهنگ و هنر نمی‌تواند محدود به یک اداره خاصی باشد، زمانی فرهنگ و هنر جریان پیدا می‌کند و ماندگار می‌شود که مردم در آن مشارکت داشته باشند و امروز حضور خودجوش مردم و جوانان را در این برنامه هنری بسیار شاهد هستیم.

وی افزود: شرایط امروز جامعه ایجاب می‌کند که همه‌ی مناطق استان  به سمت فرهنگسازی فرهنگی پیش بروند، لازم است که یک مولفه‌هایی را ترسیم و تعریف کنیم و حمایت بی‌چون و چرا از این مولفه‌ها را در دستور کار قرار دهیم تا شاهد رونق فعالیت‌های فرهنگی و هنری باشیم.

معاون فرهنگی وهنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان تصریح کرد: یکی از این مولفه‌ها، شروه یا شروه‌خوانی است، شعر سنتی و بومی مردم این منطقه، و این مولفه با توجه به پتانسیل و ظرفیت هنری مردم این شهرستان انتخاب شده است که اگر کمی به گذشته  برگردیم، می‌بینیم شروه‌خوانی جزء لاینفک زندگی مردم حاجی‌آباد بوده است.

موحدی با بیان اینکه امروز جامعه با یک نبرد فرهنگی روبه‌رو است و باید مولفه‌های هنری را تقویت کنیم، افزود: مراسم امروز در حاجی‌آباد در راستای ایجاد یک مولفه‌ی هنری بود و امیدواریم که فرهنگ و هنر در زندگی مردم بیش از گذشته رواج پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان آمادگی دارد که برنامه‌های فرهنگی و هنری را از طریق ایجاد موسسات فرهنگی و هنری با مشارکت بخش خصوصی مورد حمایت قرار دهد و باید این حرکت در تمامی مناطق استان به‌ویژه شهرستان حاجی‌آباد اتفاق بیفتد و تحولی اساسی در ساختار فرهنگی و هنری این شهرستان شکل بگیرد.

این مقام مسؤول در پایان از حمایت‌های مادی و معنوی شهردار و شورای اسلامی شهر حاجی‌آباد، رئیس اداره‌فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن شعر شهرستان از جشنواره شعر شروه‌خوانی و نی‌کردی تقدیر و تشکر کرد.