یک سوال از مدیران کل استان

چاپ

phoca_thumb_l_daria-nagsh-ir-6

هرمزگان با دارا بودن ۱۱۰۰کیلومتر نوار ساحلی و استقرار بسیاری از شهرها در حاشیه ساحل توانمندی های زیادی برای ایجاداشتغال و مراکز تحقیقاتی در زمینه علوم دریایی و آبزیان و… دارد که متاسفانه تاکنون این مهم نادیده گرفته شده وبوته فراموشی سپرده شده است . با توجه به همجواری با دریا ، قطعا می توان از این نعمت خدادادی استفاده های اقتصادی و علمی بسیاری کرد و اشتغال زایی از مهمترین واولویت دار ترین اصل دریامحور بودن هرمزگان است که امیدواریم مورد توجه برنامه ریزان ، دولتمردان و مدیریت اجرایی استان قراربگیرد و راهکاری برای برون رفت از معضل بیکاری و استفاده بهینه از دریا ایجاد شود.

اما هرمزگان با دارا بودن بسیاری از ظرفیتها ازاین نعمت محروم مانده و امروز اساتید و جامعه دانشگاهی و جوانان استان خواهان راه اندازی یک دانشگاه جامع علوم دریایی و مراکز تحقیقاتی تخصصی می باشند تا بتوانند بنا به ضروریات زمانی و مکانی خود آموزش دیده و در شهر و دیار خود به شغلی مناسب مشغول شوند.

اما این سئوال پیش می آید که مدیریت کلان استان که خود هم اصالتا جنوبی است تاکنون برای جامه عمل پوشاندن به این خواسته بحق جامعه علمی استان چه قدمی برداشته و آیا به فکر چنین مرکز علمی هم بوده یا خیر ؟

بنابراین امروز جامعه دانشگاهی نیازهایی فراتر از تحصیل دارند وآنهم ایجاد شغل وبازار کار بعداز دوران تحصیل است و این خواسته بحقی است که با وجود ظرفیتهای مهم اقتصادی و درآمدزا دراستان باید مدیریت کلان استان زمینه ظهور و عملی شدن آنرا فراهم نماید.

چرا که بسیاری از جوانان تحصیل کرده هرمزگانی برای کسب شغل مناسب آواره شهرها و استانهای دیگر شده اند و جای خودرا به عده ای غیربومی داده اند تا از ظرفیتهایی که حقشان نیست بیشترین بهره را ببرند.

مدیریت اجرایی استان هرچند در ماه های پایانی دولت قرارگرفته و به تبع مشغله های مهمتری دارد که به آن ها بیاندیشد، اما بیراه نیست اگر اندکی هم برای یک  کار ماندگار در هرمزگان و خواسته قانونی و مشروع جوانان و جامعه دانشگاهی هرمزگان  تدبیری بیاندیشد و قدمی بردارد باشد که صالحات باقیاتی برایشان در هرمزگان باقی بماند.

فروغ مسلم زاده -مدیرمسئول