به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میراث جرون به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، سید رضا امیری زاده افزود: پیش بینی می شود به دلیل بهره گیری از سیستم های آبیاری نوین، تغذیه مناسب و بذرمرغوب، تولید امسال نسبت به سال قبل ۱۲درصد افزایش داشته باشد.
وی با بیان اینکه ذرت علوفه ای با هدف تامین نیاز دامپروران استان کشت می شود، بیان داشت: شهرستانهای رودان وحاجی آباد از مناطق مهم تولید ذرت علوفه ای در استان هستند.
امیری زاده خاطرنشان کرد: تامین علوفه مورد نیاز دامپروران استان از مهمترین اهداف کشت ذرت علوفه ای می باشد.
وی افزود: عملیات کشت ذرت علوفه ای در استان از اواسط تیرماه آغاز وتا پایان شهریور ادامه دارد و برداشت این محصول از آذر ماه شروع وتا پایان اسفند ماه ادامه دارد.
انتهای پیام