میراث جرون
امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ساعت : ۱۹:۵۳
یادداشت

توسعه اقتصاد دریامحور و شعار سال اولویت هرمزگان

فروغ مسلم زاده // اقتصاد دریا محور در بخش‌های مختلف دولت می‌تواند به مردم ...

توسعه و شکوفایی اقتصادی با مشارکت مردم

فروغ مسلم زاده// برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم، اقتصاد کشور نیاز ...

جهش تولید با مشارکت مردمی استراتژی مهم توسعه اقتصادی است

فروغ مسلم زاده // جهش تولید با مشارکت مردمی در راستای تحقق شعار سال ...

حادثه برخورد و واژگونی موتور سوار نوجوانان وجوانان درسطح استان

عبدالحسین اسدپور// این روزها وشب هاراکب نوجوان وجوانان موتورسیکلت در کل استان‌ در خیابانهای ...

تاثیرات آموزش بر اقتصاد

وحید حاج سعیدی// امروزه در دنیا تاثیر آموزش بر اقتصاد به یک اصل قابل ...

ضرورت ذخیره سازی باران در سدها

فروغ مسلم زاده // فعالیت مناسب سامانه بارشی در هفته جاری و برنامه‌ریزی‌های انجام ...

سیلی جوانمردی بر گونه نامردان

فروغ مسلم زاده // میراث جرون حمله دو شب پیش ایران این پیام را ...

چه زمانی شبکه های اجتماعی رفع فیلتر می شوند!؟

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس درباره زمان رفع فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی، بیان می‌کند ...

زیرساختهای گردشگری در هرمزگان نیازمتد توجه

مریم آقاجانی // توسعه زیرساخت‌های گردشگری جزایر هرمزگان به‌ویژه در بخش آب و برق ...

سواد رسانه‌ای چگونه می‌تواند در مواقع بحران به داد جامعه برسد

فروغ مسلم زاده // مردم در فضای مجازی رفتارهای هیجان‌آمیزی از خود بروز می‌دهند ...

  • کد مطلب : 27501
  • تعداد نظرات : 0 نظر
  • تاریخ انتشار خبر : 23 نوامبر, 2017 - 10:54
  • شما اینجا هستید :اجتماعی
  •   

    افزایش قیمت نان، یک مُسکن کوتاه‌ مدت است

    قیمت نان سه سال است که بدون تغییر مانده و حال با موافقت ستاد تنظیم بازار قرار است نان‌های سنتی از هفته آینده در نانوایی‌ها با 15درصد افزایش قیمت به فروش برسد. نانوایی‌ها و اتحادیه‌های نانوایی اعتقاد دارند هزینه تولید آن‌ها بالا رفته و هم در سوخت مصرفی و هم در نیروی انسانی با افزایش نهاده تولید مواجه هستند و باید قیمت نان خیلی پیش‌تر افزایش پیدا می‌کرد.

    روزنامه آسمان آبی: قیمت نان سه سال است که بدون تغییر مانده و حال با موافقت ستاد تنظیم بازار قرار است نان‌های سنتی از هفته آینده در نانوایی‌ها با ۱۵درصد افزایش قیمت به فروش برسد. نانوایی‌ها و اتحادیه‌های نانوایی اعتقاد دارند هزینه تولید آن‌ها بالا رفته و هم در سوخت مصرفی و هم در نیروی انسانی با افزایش نهاده تولید مواجه هستند و باید قیمت نان خیلی پیش‌تر افزایش پیدا می‌کرد.
    از سوی دیگر، مصرف‌کنندگان اعتقاد دارند با افزایش قیمت، کیفیت هم باید بهبود پیدا کند؛ انتظاری که در افزایش قیمت قبلی نیز موردنظر بود، ولی عملی نشد. با توجه به این‌که نانوایان آرد را دلیل کیفیت نسبتا پایین نان می‌دانند، حالا وزارت صنعت، معدن و تجارت برای بهبود کیفیت نان طرح یکسان‌سازی نرخ آرد را در دستور خود قرار داده که ممکن است باز هم به افزایش قیمت نان منجر ‌شود. دراین‌باره با قاسم زراعتکار، رئیس اتحادیه نانوایان تهران، گفت‌وگویی کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.
    ما پیگیری کردیم و دیدیم قیمت نان هنوز افزایش نداشته است. این تغییر قیمت نان از چه زمانی آغاز می‌شود؟
    این افزایش قیمت از روز شنبه هفته آینده انجام می‌شود. هنوز نرخ‌نامه‌ها برای ارسال به نانوایی‌ها تهیه نشده است و تا روز شنبه این قیمت‌های جدید در سطح تهران اعمال خواهد شد.
    دلیل افزایش ۱۵درصدی قیمت نان چیست و آیا قرار است در آینده تغییر کند؟
    این ۱۵درصد به‌عنوان مسکنی است که در حال حاضر به نانواها داده‌اند تا هزینه مازاد آب، برق، گاز و هزینه کارگران خود را بدهند. طبق دستوری که آقای شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت به معاون‌شان، آقای سینکی داده‌اند، قرار است در راستای یکسان‌سازی نرخ آرد و ساماندهی وضعیت آرد کار کنیم. نخستین جلسه در این زمینه هم برگزار شد و قرار است در آینده هم جلسات بیشتری برای سامان‌دهی و یکسان‌سازی نرخ ارز داشته باشیم که در ماه‌های آینده به نتیجه خواهیم رسید.
    با یکسان‌سازی نرخ آرد قرار است قیمت نان تغییر کند؟
    یکسان‌سازی آرد قرار است کارشناسی و به وزیر صنعت و در صورت تصویب به رئیس‌جمهوری ارائه شود. درباره قیمت نان هنوز مشخص نیست چه اتفاقی بیفتد؛ چون هنوز تصمیم گرفته نشده که این آرد به نرخ جهانی باشد یا به قیمتی که فعلا آزادپزها با قیمت گندم ۹۰۰ تومان می‌گیرند. در حال حاضر، در تهران ۸۰درصد آرد به‌صورت یارانه‌ای و ۲۰ درصد به‌صورت نیمه آزاد عرضه می‌شود. فعلا آرد یارانه‌ای با گندم کیلویی ۶۶۰ تومانی و به قیمت هر کیلو ۸۱۵تومان و آرد آزاد هم از گندم کیلویی ۹۰۰تومانی و به قیمت حدود ۱۱۰۰ تومان عرضه می‌شود.
    کیفیت نان قرار است با افزایش قیمت تغییر ‌کند؟

    کیفیت نان به آرد و مواد اولیه برمی‌گردد و آن در دست نانوا نیست. اگر کیفیت آرد را بالا ببرند، نان هم باکیفیت‌تر از این می‌شود. این مسئله هم با یکسان‌سازی آرد ممکن است حل شود.

    برچسب ها :

    تبلیغ
    آیین بانک قرض الحسنه مهر ایران هیات گلف استان هرمزگان احمدمرادی oخبرگزاری علم و فناوری آفتاب جنوب