کیفیت نان به آرد و مواد اولیه برمیگردد و آن در دست نانوا نیست. اگر کیفیت آرد را بالا ببرند، نان هم باکیفیتتر از این میشود. این مسئله هم با یکسانسازی آرد ممکن است حل شود.
توسعه اقتصاد دریامحور و شعار سال اولویت هرمزگان
فروغ مسلم زاده // اقتصاد دریا محور در بخشهای مختلف دولت میتواند به مردم ...
توسعه و شکوفایی اقتصادی با مشارکت مردم
فروغ مسلم زاده// برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم، اقتصاد کشور نیاز ...
جهش تولید با مشارکت مردمی استراتژی مهم توسعه اقتصادی است
فروغ مسلم زاده // جهش تولید با مشارکت مردمی در راستای تحقق شعار سال ...
حادثه برخورد و واژگونی موتور سوار نوجوانان وجوانان درسطح استان
عبدالحسین اسدپور// این روزها وشب هاراکب نوجوان وجوانان موتورسیکلت در کل استان در خیابانهای ...
ضرورت ذخیره سازی باران در سدها
فروغ مسلم زاده // فعالیت مناسب سامانه بارشی در هفته جاری و برنامهریزیهای انجام ...
چه زمانی شبکه های اجتماعی رفع فیلتر می شوند!؟
نماینده مردم صومعهسرا در مجلس درباره زمان رفع فیلترینگ شبکههای اجتماعی، بیان میکند ...
زیرساختهای گردشگری در هرمزگان نیازمتد توجه
مریم آقاجانی // توسعه زیرساختهای گردشگری جزایر هرمزگان بهویژه در بخش آب و برق ...
سواد رسانهای چگونه میتواند در مواقع بحران به داد جامعه برسد
فروغ مسلم زاده // مردم در فضای مجازی رفتارهای هیجانآمیزی از خود بروز میدهند ...
افزایش قیمت نان، یک مُسکن کوتاه مدت است
قیمت نان سه سال است که بدون تغییر مانده و حال با موافقت ستاد تنظیم بازار قرار است نانهای سنتی از هفته آینده در نانواییها با 15درصد افزایش قیمت به فروش برسد. نانواییها و اتحادیههای نانوایی اعتقاد دارند هزینه تولید آنها بالا رفته و هم در سوخت مصرفی و هم در نیروی انسانی با افزایش نهاده تولید مواجه هستند و باید قیمت نان خیلی پیشتر افزایش پیدا میکرد.