محمد صدیق مرتضوی افزود: باتوجه به اجرای طرح های متعدد تحقیقاتی و وجود تجربه های ارزنده در زمینه های مختلف صدف های خوراکی و مروارید ساز در کشور، کارگاه مورد نظر با هدف تبادل اطلاعات بین محققان، کارشناسان، مدیران و دست اندرکاران شرکت های خصوصی فعال در زمینه آبزی پروری وعمل آوری از یکسو و کارشناسان ایتالیایی و فرانسوی انجام می شود.
وی بیان داشت: صنعت تولید، پرورش و بازاریابی صدف های خوراکی، عمل آوری، بسته بندی و حمل ونقل صدف های خوراکی، تکنولوژی جمع آوری صدف های خوراکی، جنبه های بهداشتی پرورش و تجارت صدف های خوراکی، استانداردهای اروپایی در ارتباط با تجارت صدف های خوراکی از برنامه های این کارگاه است.
رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان اظهارکرد: باتوجه به سال اقتصادمقاومتی، تولید و اشتغال از سوی مقام معظم رهبری، امیدواریم برگزاری کارگاه بتواند زمینه های حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی در پرورش وعمل آوری صدف های خوراکی را فراهم سازد.
توسعه اقتصاد دریامحور و شعار سال اولویت هرمزگان
فروغ مسلم زاده // اقتصاد دریا محور در بخشهای مختلف دولت میتواند به مردم ...
توسعه و شکوفایی اقتصادی با مشارکت مردم
فروغ مسلم زاده// برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم، اقتصاد کشور نیاز ...
جهش تولید با مشارکت مردمی استراتژی مهم توسعه اقتصادی است
فروغ مسلم زاده // جهش تولید با مشارکت مردمی در راستای تحقق شعار سال ...
حادثه برخورد و واژگونی موتور سوار نوجوانان وجوانان درسطح استان
عبدالحسین اسدپور// این روزها وشب هاراکب نوجوان وجوانان موتورسیکلت در کل استان در خیابانهای ...
ضرورت ذخیره سازی باران در سدها
فروغ مسلم زاده // فعالیت مناسب سامانه بارشی در هفته جاری و برنامهریزیهای انجام ...
چه زمانی شبکه های اجتماعی رفع فیلتر می شوند!؟
نماینده مردم صومعهسرا در مجلس درباره زمان رفع فیلترینگ شبکههای اجتماعی، بیان میکند ...
زیرساختهای گردشگری در هرمزگان نیازمتد توجه
مریم آقاجانی // توسعه زیرساختهای گردشگری جزایر هرمزگان بهویژه در بخش آب و برق ...
سواد رسانهای چگونه میتواند در مواقع بحران به داد جامعه برسد
فروغ مسلم زاده // مردم در فضای مجازی رفتارهای هیجانآمیزی از خود بروز میدهند ...
تولید تجاری صدف های خوراکی با همکاری ایتالیا وفرانسه در بندرعباس
رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان اعلام کرد: کارگاه آموزشی پرورش انبوه وتولید تجاری صدف های خوراکی با همکاری مدرسان ایتالیایی و فرانسوی از 17 تا 19 اردیبهشت ماه جاری در بندرعباس برگزار می شود.