میراث جرون
امروز : دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ساعت : ۲۰:۰۰
یادداشت

سناریوی بی سرانجام حقوق کارگران

فروغ مسلم زاده // وزیر کار درحالی از طی شدن مراحل پایانی لایحهٔ تغییر ...

توسعه اقتصاد دریامحور و شعار سال اولویت هرمزگان

فروغ مسلم زاده // اقتصاد دریا محور در بخش‌های مختلف دولت می‌تواند به مردم ...

توسعه و شکوفایی اقتصادی با مشارکت مردم

فروغ مسلم زاده// برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم، اقتصاد کشور نیاز ...

جهش تولید با مشارکت مردمی استراتژی مهم توسعه اقتصادی است

فروغ مسلم زاده // جهش تولید با مشارکت مردمی در راستای تحقق شعار سال ...

حادثه برخورد و واژگونی موتور سوار نوجوانان وجوانان درسطح استان

عبدالحسین اسدپور// این روزها وشب هاراکب نوجوان وجوانان موتورسیکلت در کل استان‌ در خیابانهای ...

تاثیرات آموزش بر اقتصاد

وحید حاج سعیدی// امروزه در دنیا تاثیر آموزش بر اقتصاد به یک اصل قابل ...

ضرورت ذخیره سازی باران در سدها

فروغ مسلم زاده // فعالیت مناسب سامانه بارشی در هفته جاری و برنامه‌ریزی‌های انجام ...

سیلی جوانمردی بر گونه نامردان

فروغ مسلم زاده // میراث جرون حمله دو شب پیش ایران این پیام را ...

چه زمانی شبکه های اجتماعی رفع فیلتر می شوند!؟

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس درباره زمان رفع فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی، بیان می‌کند ...

زیرساختهای گردشگری در هرمزگان نیازمتد توجه

مریم آقاجانی // توسعه زیرساخت‌های گردشگری جزایر هرمزگان به‌ویژه در بخش آب و برق ...

  • کد مطلب : 4910
  • تعداد نظرات : 0 نظر
  • تاریخ انتشار خبر : 22 سپتامبر, 2016 - 08:07
  • شما اینجا هستید :اجتماعی
  •   

    یکی بخر دو تا ببر

    معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به گنجاندن برنج درجه یک ایرانی در منوی غذای روزانه دانشجویان، از اختصاص دو پرس غذا به آنها خبرداد.

    فربد عبادی فرد آذر، معاون دانشجویی و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان ایده جدیدی برای بهره مندی دانشجویان از غذای کافی، اظهار داشت: هم زمان با فرارسیدن نیمسال دوم تحصیلی ۹۶-۹۵ علاوه بر گنجاندن برنج درجه یک ایرانی و گوشت گرم در منوی غذایی دانشجویان علوم پزشکی ایران، هر یک از آنها در صورت سیرنشدن می توانند دو پرس غذا دریافت کنند، شیوه ای که با اجرای آن، هیچ دانشجویی بدون سیری کامل از سالن غذاخوری دانشگاه خارج نمی شود.
    وی درخصوص ژتون ها و نحوه بهره مندی از دو پرس غذا گفت: هزینه هر ژتون طبق مصوبه وزارت بهداشت در همه دانشگاه ها یکسان است اما در صورت نیاز، دانشجویان می توانند با ارائه یک ژتون دو پرس غذای گرم دریافت کنند تا بطور کامل سیر شوند.
    معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تقریباً در اغلب دانشگاه های کشور دانشجویان نمی توانند در هر وعده بیش از یک پرس غذا دریافت کنند یا باید هزینه غذای دوم را پرداخت کنند در حالی که پس از این در هیچ یک از دانشکده های این دانشگاه این حالت پیش نمی آید که این خبر به عنوان اطلاعیه و ابلاغ در محل توزیع غذای دانشجویی مجموعه های علوم پزشکی ایران نصب شده است.
    دیگ غذای رزیدنت‌ها از دیگ بیمارستان جدا شد
    وی همچنین با اشاره مساله تغذیه رزیدنت‌های مستقر در بیمارستان‌های دانشگا‌ه‌های علوم پزشکی و اختصاص غذای بیمارستانی به آنها، تصریح کرد: دیگ غذای رزیدنت‌ها و دستیاران پزشکی از بیمارستان و وعده های ویژه بیماران و سایر پرسنل جدا شده و از این پس منوی ویژه غذای این افراد با کیفیتی مطلوب به آنها تعلق می گیرد.
    عبادی فرد آذر ادامه داد: در بیشتر موارد به علت مشغله کاری قابل توجه رزیدنت‌ها از جمله صرف وقت بسیار در اتاق های عمل و سپری شدن زمان ناهار یا صبحانه، غذای آنها سرد شده یا تمام می شود که برای حل این مساله رزیدنت‌ها برای هر وعده غذایی، ۳ ساعت بیشتر وقت غذاخوردن دارند و در هر لحظه از مراجعه  به رستوران، غذای گرم و تازه دریافت می کنندکه این طرح گوشه ای از تکریم دستیاران جامعه پزشکی به شمار می رود.
    معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به فعالیت ۳۰۰۰ رزیدنت در ۷ بیمارستان آموزشی و درمانی این دانشگاه، ادامه داد: به علت قرارگیری رزیدنت‌ها زیر نظر معاونت دانشجویی، این افراد باید از همه امکانات و مزایای این بخش از جمله بهره مندی از غذای با کیفیت با اختصاص رستورانی مجزا استفاده کنند که اکنون رستورانی مخصوص رزیدنت‌ها در مرکز آموزشی درمانی رسول اکرم (ص) ایجاد شده و دیگر هیچ یک از این افراد مجبور به صرف غذا در بخش‌ها، پاویون و سرگردانی در بیمارستان نیستند.
    انتهای پیام /


    تبلیغ
    آیین بانک قرض الحسنه مهر ایران هیات گلف استان هرمزگان احمدمرادی oخبرگزاری علم و فناوری آفتاب جنوب