میراث جرون
امروز : پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ساعت : ۲۲:۱۵
یادداشت

سناریوی بی سرانجام حقوق کارگران

فروغ مسلم زاده // وزیر کار درحالی از طی شدن مراحل پایانی لایحهٔ تغییر ...

توسعه اقتصاد دریامحور و شعار سال اولویت هرمزگان

فروغ مسلم زاده // اقتصاد دریا محور در بخش‌های مختلف دولت می‌تواند به مردم ...

توسعه و شکوفایی اقتصادی با مشارکت مردم

فروغ مسلم زاده// برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم، اقتصاد کشور نیاز ...

جهش تولید با مشارکت مردمی استراتژی مهم توسعه اقتصادی است

فروغ مسلم زاده // جهش تولید با مشارکت مردمی در راستای تحقق شعار سال ...

حادثه برخورد و واژگونی موتور سوار نوجوانان وجوانان درسطح استان

عبدالحسین اسدپور// این روزها وشب هاراکب نوجوان وجوانان موتورسیکلت در کل استان‌ در خیابانهای ...

تاثیرات آموزش بر اقتصاد

وحید حاج سعیدی// امروزه در دنیا تاثیر آموزش بر اقتصاد به یک اصل قابل ...

ضرورت ذخیره سازی باران در سدها

فروغ مسلم زاده // فعالیت مناسب سامانه بارشی در هفته جاری و برنامه‌ریزی‌های انجام ...

سیلی جوانمردی بر گونه نامردان

فروغ مسلم زاده // میراث جرون حمله دو شب پیش ایران این پیام را ...

چه زمانی شبکه های اجتماعی رفع فیلتر می شوند!؟

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس درباره زمان رفع فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی، بیان می‌کند ...

زیرساختهای گردشگری در هرمزگان نیازمتد توجه

مریم آقاجانی // توسعه زیرساخت‌های گردشگری جزایر هرمزگان به‌ویژه در بخش آب و برق ...

  • کد مطلب : 19143
  • تعداد نظرات : 0 نظر
  • تاریخ انتشار خبر : 28 ژوئن, 2017 - 12:55
  • شما اینجا هستید :اخبار مشروح
  •   

    شهرداری به تنهایی قادر به احیای بافت فرسوده بندرعباس نیست

    شهردار بندرعباس گفت: هر هکتار بازآفرینی بافت‌های فرسوده نیاز به حداقل 10 میلیارد تومان اعتبار دارد و اگر قرار باشد تمامی کارها به دوش شهرداری و راه و شهرسازی باشد و دستگاه‌های دیگر وارد نشوند هیچ کاری پیش نمی‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رود.

    عباس امینی‌زاده در دویست و چهلمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس که با موضوع بررسی طرح جامع تفضیلی شهر بندرعباس عصر امروز با حضور نمایندگان شهر بندرعباس در خانه ملت و سایر مسئولان استانی وشهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌‌های شهرداری بندرعباس در دوره چهارم برنامه توسعه متوازن محلات خصوصاً در بافت فرسوده بوده و اولویت‌های کاری‌مان را در جهت حل مشکلات مردم در قالب‌های مختلف در حوزه وظایف شهرداری قرار داده‌ایم.

    وی با بیان اینکه ستادی را تحت عنوان ستاد ساماندهی و بازآفرینی سکونت‌گاه‌های غیررسمی و بافت فرسوده به ریاست فرماندار بندرعباس تشکیل شد، افزود: ستاد مذکور جلسات متعددی را برگزار و با تقسیم کارها بخشی از کارها را پیش برده است.

    شهردار بندرعباس با اشاره به اینکه در گزارشات وزارت راه و شهرسازی بندرعباس یکی از بهترین شهرها در حوزه بافت فرسوده بوده است، اضافه کرد: اگر همت قوی‌تر و مشارکت در بخش‌های مختلف شود، می‌توان روند توسعه و بازآفرینی را قوی‌تر و سریع‌تر انجام داد.

    این مقام مسئول با بیان اینکه در زمینهء بازآفرینی سکونت‌گاه‌های غیررسمی از آقای شیری، مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان و به‌خصوص واگذاری اسناد به ساکنین بافت‌های فرسوده، بابت تلاش‌های خوبی که در جهت حل مشکلات انجام داده است تشکر می‌کنم، تصریح کرد: واگذاری اسناد به ساکنین بافت‌های فرسوده یکی از بزرگ‌ترین عوامل تحرک اقتصادی در این مناطق است.

    امینی‌زاده با اشاره به اینکه منابع مالی در بخش بافت فرسوده با تلاش های آقای شیری رو به گسترش و تقویت است، عنوان کرد: همچنین در زمینه‌های فنی و عمرانی، فرهنگی و اجتماعی و موضوعات حقوقی باید تلاش بیشتری شود.

    وی ادامه داد: بخشی از این وظایف بر عهده شهرداری و راه و شهرسازی و بخشی دستگاه‌های عمرانی دیگر مانند توزیع برق، آب و فاضلاب و غیره، بخشی دستگاه‌های اجتماعی تحت عنوان محرک توسعه، بخشی دستگاه‌های انتظامی در قالب تأمین امنیت و بخشی هم به عهده ساکنین این بافت‌های فرسوده است که اگر برنامه و مشارکت قوی وجود داشته باشد می‌توان روند توسعه را تقویت کرد.

    شهردار بندرعباس با بیان اینکه مهم‌ترین در تقویت روند توسعه افزایش انتقال اختیارات از قالب ملی به استانی است، ابراز کرد: اگر قدرت مانور راه و شهرسازی در استان بیشتر باشد دستش برای کار و خدمت بازتر خواهد بود.

    این مقام مسئول با اشاره به اینکه شهرداری بندرعباس در قالب طرح محرک توسعه قداماتی مانند بازگشایی معابر در محلات، ساخت پارک‌ها، بازارچه‌ها و زمین‌های ورزشی محلی، فرهنگسراها و غیره را داشته‌ایم، بیان کرد: شهرداری و راه و شهرسازی نمی‌توانند یک تنه تمام توان خود را در این زمینه بگذاریم و مشکلات را حل کنیم.

    امینی‌زاده با بیان اینکه هر هکتار بازآفرینی نیاز به حداقل ۱۰ میلیارد تومان اعتبار دارد، اظهار کرد: اگر قرار باشد تمامی کارها به دوش شهرداری و راه و شهرسازی باشد و دستگاه‌های دیگر وارد نشوند هیچ کاری پیش نمی‌رود.

    به گزارش ایسنا، در این جلسه حسین هاشمی تختی و احمد مرادی از نمایندگان بندرعباس در خانه ملت، پرویز سالاری، حسام صمیمی، مسعود عبدالله زاده، کیانوش جهانبخش، جمشید رئیسی تختی، اسلام باوقار، عباس پوریان، رضا حیدری زاده، محمد رضا بی نیاز، فاطمه جراره و هومن رفیعی بندری از اعضای شورای چهارم شهر بندرعباس حضور داشتند و محمد آشوری از جمع نمایندگان شهر بندرعباس در مجلس غیبت داشت.

    برچسب ها :

    تبلیغ
    آیین بانک قرض الحسنه مهر ایران هیات گلف استان هرمزگان احمدمرادی oخبرگزاری علم و فناوری آفتاب جنوب